SVE O NASTAVKU SERIJE TAJNE VINOVE LOZE: Poznat datum TV premijere DRUGE SEZONE, bliži je nego što mislite

Provokativna porodična priča o ljubavi i vinu se nastavlja. Vuk ovog puta nije na domaćem terenu, za sever ga veže imperija koju je izgradio, Jelena, od koje se još uvek nije zvanično razveo, i njihova zajednička briga za ćerku Anju, koja putuje po svetu, kao da hoće da pobegne od njih…

Ruža, koja i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu, Zoran, koji želi da napravi novo vino, gubi osećaj za zanat koji najviše voli, a godine alkoholizma dolaze na naplatu, pa nije u stanju da uspostavi zdrav odnos sa ženom i sinom i, naravno, Vera, koja primećuje da Vuka ne drži mesto i da još nije raskrstio s prošlošću. Bio je ključna ličnost u vođenju vinarije „Tomović“, a sada ga nema i pitanje je da li će ona bez njega opstati. Pojavljuju se konkurenti koji žele da je otkupe i unište. Vera, paralelno, otpočinje istragu o roditeljima koje je izgubila kao mala, što će kasnije biti od presudnog značaja za samu proizvodnju „teodore“.

a severu, nad domom porodice Tomović, nadvija se nova moćna i misteriozna figura, nekadašnji Radulov štićenik, a sada svetski uspešan biznismen, koji se, posle mnogo godina, vraća iz Nemačke u svoje rodno mesto – Kosta. On dolazi sa svojom ženom Teom, poznatom muzičkom producentkinjom, koja uzima Ivana pod svoje i pomaže mu u izgradnji karijere.

Ko je Kosta, misteriozna ličnost, kontroverzni biznismen, dobrotvor, kako se predstavlja, ili zlotvor, kako Vuk misli? Ljubav Vere i Vuka je stavljena na najveći test do sada. Oni će morati da pokažu da su najjači onda kad im je najteže, jer ulog ovog puta nije samo njihov odnos, već čitave porodice, kao i vino, za koje su se sve protekle godine borili… U vinu je istina… da li je?

Novih 36 epizoda serije „Tajne vinove loze 2“ stiže 30. marta na kanal Superstar!

Tekst i mediji preuzeti sa : https://www.kurir.rs/