Snima se „Tajna vinove loze“: Šta donosi nastavak

Ljubav i vino, dve stvari koje s godinama postaju sve bolje, glavne su teme intrigantne porodične sage „Tajne vinove loze“, a produkcije Telekom Srbija i Metro productions upravo su otpočele snimanje druge polusezone serije.

Popularna domaća serija za kratko vreme opčinila je gledaoce širom Srbije pričom o tajnama, romantičnom vinogradarskom životu i nesvakidašnjim obrtima. Druga polusezona sastojaće se od 36 jednosatnih epizoda, a priča se nastavlja tamo gde je stala na kraju prve polusezone.

Nove epizode serije „Tajne vinove loze“ vode nas kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere na jugu. Da li će opstati ljubav za koju su se teškom mukom izborili? Da li će Verina vinarija Smiljanić, uprkos izgorelom vinogradu, uspeti da sprovede berbu na vreme i isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina „Teodora” Francuzima? Da li će Vuk uspeti da raskrsti sa prošlošću?

Ovo su samo neka od brojnih pitanja na koja će nova polusezona odgovoriti. Dok Vera otpočinje istragu o roditeljima koje je izgubila kao mala, nad dom porodice Tomović, nadvija se nova moćna i misteriozna figura – Kosta, kontraverzni biznismen, dobrotvor ili zlotvor, otkriće se.

Glumačku ekipu serije čine Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Milica Zarić i mnogi drugi, a u novim epizodama pridružiće im se i Nikola Kojo, Dragana Mićalović, Nataša Janjić, kao i još neka glumačka imena.

Serija je napisana po ideji Dejana Karaklajića i motivima Mirjane Bobić Mojsilović, glavni pisci su Iva Mitrović i Marko Popović, a režirali su je Ana Maria Rossi, Gorčin Stojanović, Dejan Karaklajić i Marko Glušič.

Tekst i mediji preuzeti sa: direktno.rs