Dragi susjedi

Dragi susjedi je hrvatska humoristična serija koja je s emitiranjem započela 21. aprila 2018. godine. Redatelji serije su Marko Manojlović (redatelj serijala Andrija i Anđelka) i Dejan Karakljajić, dok je serija rađena po uzoru na francusku seriju Nos chers voisins.

Glavni likovi ovoga sitcoma su stanari jedne vrlo živahne i zaigrane zgrade. Susjede glume Nataša Dangubić i Moamer Kasumović, koji se gledaocima predstavljaju kao tradicionalni i konzervativni bračni par Zovko, dok su Katarina Marković i Petar Ćiritović moderni i slobodoumni supružnike Perković. Srpskom glumcu Zoranu Cvijanoviću pripala je uloga glavne sveznalice u zgradi – domara, a Ornela Vištica okušaće se u ulozi seksi komšinice zbog koje će muškarci u zgradi često gubiti glavu, što se neće svideti ženskim stanarima zgrade. Asim Ugljen i Ivan Magud u sitcomu će postati cimeri koji žive do Ornele Vištice.

Serija ima 10 epizoda, svaka u trajanju od 40 minuta, a televizijski kanal RTL seriju je prikazivao dio kroz 40-minutne epizode, a deo kao odvojene skečeve pre početna glavnom programa u 20 sati.