OTKRIVAMO DETALJE DRUGE SEZONE „TAJNE VINOVE LOZE“ Vuku i Veri se sprema PAKAO, desiće se i ubistvo: Stižu novi likovi koji će PROMENITI SVE

Tajna vinove loze je serija koja je u najbržem mogućem roku postala omiljena u narodu i njenu druga sezonu očekujemo kao ozeblo sunce. Trenutno na TV kanalima se emituje repriza prve sezone, nakon čega će početi i nove epizode. Dok se to ne desi, krajem marta ili početkom aprila, ostaje nam da se nadamo da će kreatori serije rešiti sve one misterije koje su ostale na kraju već pogledanih epizoda. Kako se detalji scenarija drže u tajnosti, uspeli smo da otkrijemo detalje nove sezone, ali nam oni nisu zvanično potvrđeni.

Tajne vinove loze
Tajne vinove loze

Kao što već znamo, priča prati dve porodice koje se bave proizvodnjom vina, a kroz prošlost im je život preisprepletan raznim vezama i intrigama. Svi smo pratili ponovno cvetanje ljubavi Vuka Tomovića (Vojin Ćetković) i Vere Smiljanić (Sloboda Mićalović) koji su tu ljubav započeli u klinačkim danima, ali i priču vezanu za njihovu decu, prijatelje ali i neprijatelje. U drugoj sezoni nas očekuje nastavak, razrešenja ali i neke potpuno nove priče.

– Najveća misterija prve sezone je svakako već otkrivena. Verin bivši muž, Nenad iliti monah Ilarion je u mladosti ubio njenu sestru ali i spalio njen vinograd. Međutim, izgleda da je ovaj vrhunski negativac kog je glumio Alkesandar Đurica živ i da će se upteljati u Vukov i Verin odnos. Sa druge strane Verin i Nenadov sin Nemanja (Dragan Petrović) na kraju sezone ubija Pauna (Aleksandar Srećković Kubura), otkriva naš izvor ali nije uspeo da sazna ono što muči ljubitelje ove serije: Da li će ga to odveste na put ludila kao što je to jednom odvelo i njegovog oca?

Vukova buduća bivša žena Jelena (Milica Zarić) ulazi u niz problema zbog potencijalnog razvoda, ubistva oca i izlaska iz posla. Međutim ona sigurno neće mirovati, tako da nas sve dovodi do pitanja, ko je misteriozni Radulov prijatelj kog ona upoznaje na njegovom grobu a koga tumači Nikola Kojo.

– On je očigledno vrlo uticajan čovek koji joj poručuje da od njega traži pomoć. Šta god joj treba. Hoće li joj on postati novi partner u cilju da uništi Veru i Vuka? Za njega se već sumnja da će biti glavni negativac ove sezone, zagolicao nam je maštu naš izvor koji nije želeo da otkriva sve detalje.

Ono što nam je dao da naslutimo je ste da će Zoranova (Nebojša Milovanović) bitka sa alkoholizmom se nastaviti. I dok je on više puta pokušavao da se ostavi čašice i vraćao se na taj isti put, poslednja scena u kojoj ga vidimo gde se poliva vinom, dok ga sin gleda iz prikrajka, nam govori da nas čeka dugačak i trnovit put njegovog ozdravljenja.

– Jedna od glumica koja je osvojila celu Srbiju svojom ulogom u seriji Tajna vinove loze, Vanja Nenadić i njen lik Anja su u poslednjim epizodama potpuno nestali. Niko ne zna gde je ona, osim Marka (Marko Vasiljević) kome se s vremena na vreme javlja. Otišla je na put da se od svega odmori, ali se sa njega vraća drugačija. S obzirom na to da ju je pristanak da nasiljem i ucenom odgura Jovića od sebe i svoje porodice već promenio. Mnogi i sumnjaju da je upravo sa svojim ljubavnikom Jovićem (Branislav Jerković) i pobegla, kaže naš izvor.

Tajne vinove loze

U nastavku serije “Tajne vinove loze” stižu novi likovi koji će radnju razviti u drugom pravcu. Već smo videli i rekli kako će Nikola Kojo biti glavni dodatak novoj sezoni serije, ali svakako ne i jedini. Jelena će uz njega pokušati da se bori i vrati vlast nad firmom a u tome će joj pomoći i njena nova advokatica koju će glumiti Vanja Milačić. Serija će obilovati flešbekovima, imaćemo priliku da saznamo mnogo više o Verinoj ali i Vukovoj porodici. Tako ćemo u drugoj sezoni otkriti kako je Vera izgledala kao dete, ali ćemo videti i njene roditelje. Verinu majku glumiće Dragana Mićalović, dok će lik oca dočarati Lazar Nikolić. Dragana i Sloboda su, to valjda svi znamo, sestre, tako da se one već šale kako im neće biti teško da glume ovaj rodbinski odnos jer liče, kao i da iako je Dragana mlađa sestra. Sloboda će sad morati da je sluša jer joj glumi majku.

Na nama je samo joj da se strpimo nekoliko nedelja i nove epizode ulaze u naše domove putem Superstar televizije, ali i RTS-a.

Test i mediji preuzeti sa : https://www.blic.rs/